Contact

De Jager Betonherstel BV
Smidstraat 8
2222 AS  Katwijk ZH

Tel: 071-4085271 
Fax: 071-4085272

Mobiel: 06-55395061 
E-mail: info@dejagerbetonherstel.nl

Werken bij

De Jager betonherstel BV heeft een goede naam hoog te houden op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.Mocht u werkzoekende zijn en in het bezit zijn van een goede werkinsteling en uiteraard in het bezit zijn van een stukje verantwoordelijkheid aarzel dan niet en neem dan contact op voor de mogelijkheden om bij De Jager Betonherstel te werken. Stuur een e-mail, of bel 071-4085271 voor meer informatie zodat je snel weet welke interessante vacatures open staan waar je op zal kunnen reageren.

Offerte aanvragen

Uiteraard is het belangrijk dat wij inzicht krijgen in de eventuele uit te voeren werkzaamheden met u als klant om tot een overeenkomst te komen gebaseerd op een goede sluitende offerte aanbieding. Het maken van zo'n offerte voeren wij gratis uit en is bovendien vrijblijvend. Wilt u een offerte laten maken, vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak.

Om u beter van dienst te kunnen zijn zou u hier een specificatie kunnen aangeven
Naam *
Bedrijfsnaam *
Functie
Adres *
Postcode/plaats *
Telefoonnummer *
Email adres *
Opmerkingen

Velden met een * zijn verplicht

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn zodat wij meer informatie kunnen krijgen voor het uitbrengen van de offerte aanbieding zal u hier wat foto’s kunnen invoegen.

Foto uploaden